Inhoud bewerken

E-Smartmobility

Transport

Transport

Duurzaam transport in Europa

Met ons unieke transportnetwerk, zowel over land als over zee, kunnen wij uw nieuwe of gebruikte elektrische shuttlebussen snel en efficiënt leveren in heel Europa.

Vanuit de havens van Antwerpen,Rotterdam en Zeebrugge zorgen onze logistieke colega experts ervoor dat uw elektrische shuttlebussen binnen korte tijd op locatie zijn, of het nu gaat om Malta, Cyprus, Kroatië, Duitsland, Frankrijk, Spanje of de Balearen.

Gegarandeerde levering

Met meer dan 8000 trailers stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw elektrische shuttlebussen snel en veilig op hun bestemming aankomen. Met een maximale levertijd van veertien werkdagen naar verre bestemmingen en slechts zeven werkdagen naar nabijgelegen landen, kunt u altijd rekenen op een tijdige levering van uw electrische shuttele voertuigen.

Bij E-Smartmobility streven we naar klanttevredenheid en streven we ernaar om uw partner te zijn in elektrische mobiliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw elektrische shuttlebusbehoeften.

Maatwerk Mobiliteit

Bij E-Smartmobility streven we naar klanttevredenheid en streven we ernaar om uw partner te zijn in elektrische mobiliteit

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw elektrische shuttlebusbehoeften.