Inhoud bewerken

E-Smartmobility

Liever een shuttlebus huren?

Elektrische mobiliteit, gegarandeerd betrouwbaar

Of u nu op zoek bent naar een vervoersoplossing voor een evenement, een stadsshuttle nodig heeft, of uw bezoekers wilt vervoeren tussen parkeerplaatsen en winkelcentra, Distrimob bv heeft de perfecte oplossing voor u.

Compleet ondersteund

Bij Distrimob bieden ze niet alleen hoogwaardige voertuigen, maar ook complete ondersteuning tijdens uw huurperiode. Hun toegewijde team staat altijd voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen of speciale verzoeken. Bovendien is elke elektrische shuttlebus uitgerust met een handige app applicatie, waarmee u eenvoudig uw rit kunt plannen en volgen.

Flexibiliteit en gemak van een electrische shuttlebus voor 8 tot 45 personen

Of u nu een elektrische shuttlebus nodig heeft voor een dag, een week of zelfs langer, bij Distrimob bieden ze ook flexibele huuropties die aansluiten bij uw planning en behoeften. De unike elektrische treintjes met chauffeurs zijn ook beschikbaar voor speciale gelegenheden of rondleidingen, waardoor uw gasten comfortabel en stijlvol kunnen reizen.

Shuttlebus huren

De e-shuttles zijn beschikbaar voor zowel lange als kortere periodes, en worden door heel Europa verhuurd.

Het verhuurbedrijf,  Distrimob bv, is dé marktleider in Europa op het gebied van elektrische shuttle verhuur. Met een uitgebreid assortiment aan betrouwbare e-shuttles, shopping shuttles en elektrische treintjes met chauffeurs, zijn wij uw ideale partner voor al uw transportbehoeften.

Distrimob kan u een volledige electrische shuttle service aanbieden.

Nieuwe perspectieven

Neem contact op

Kies voor betrouwbare elektrische mobiliteit huur een e-shuttle bij Distrimob. Neem vandaag nog contact om uw VIP elektrische shuttleverhuur te regelen en ontdek hoe  ze uw transportbehoeften kunnen vervullen met gemak en comfort.