Inhoud bewerken

E-Smartmobility

E-Shuttlebus kopen

E-Shuttlebus kopen

Bij E-Shuttlebus Kopen bieden we unieke en innovatieve ontwerpen voor elektrische shuttlebussen, met een voorliefde voor out-of-the-box denken.

Ontdek uw perfecte elektrische shuttlebus vandaag nog! Neem contact op voor prijzen en beschikbaarheid.

Innovatieve oplossingen

Bij E-Shuttlebus Kopen bieden we unieke en innovatieve ontwerpen voor elektrische shuttlebussen, met een voorliefde voor out-of-the-box denken. Onze elektrische mini-e-bussen zijn ontworpen met een praktische indeling, waardoor ze perfect passen in drukke en dichtbevolkte gebieden. Met een lage instap en uitstap bieden onze bussen het ultieme gemak voor passagiers.

Op maat gemaakt

We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte elektrische eventshuttles, die slimme en innovatieve mobiliteitsoplossingen bieden. Door het installeren van een app kunnen we samen met onze partners alle mobiliteitsoplossingen naadloos integreren, zodat elke event- of shopping shuttle perfect verloopt op een fluisterstille manier. Passagiers kunnen altijd en overal de locatie van de elektrische shuttle bekijken, wat zorgt voor een naadloze reiservaring.

Nul-emissie elektrische event bussen in 2040

Met het herstel van de pandemie begint de vraag naar elektrische shuttlebussen te groeien. Steeds meer steden, gemeenten, evenementen en festivals willen passagiers vervoeren via elektrische bussen, gezien de beperkingen op het gebied van CO2-uitstoot bij het gebruik van dieselbussen. De markt voor elektrische bussen op batterijen zal de komene jaren exponentieel groeien, gedreven door steeds strengere Europese en gemeentelijke emissiedoelstellingen en dalende batterijprijzen.

Volgens Bloomberg's Electric Vehicle Outlook 2020 zal naar verwachting tegen 2040 meer dan 67% van de wereldwijde busvloot bestaan uit elektrische mini-bussen.

Onze E-Shuttlebussen zijn bovendien eenvoudig te gebruiken en bieden een comfortabele reiservaring voor passagiers van alle leeftijden. Dankzij de lage vloer kunnen passagiers moeiteloos instappen en genieten van een ontspannen rit.

Nieuwe perspectieven

Ontdek onze leasingopties

We bieden ook leasingprogramma’s aan voor batterijen om de initiële kosten te minimaliseren en aantrekkelijke financieringsopties te bieden aan onze klanten. Zo maken we het gemakkelijker dan ooit om te profiteren van de voordelen van elektrische mobiliteit.

Maatwerk Mobiliteit

Bij E-Shuttlebus kopen streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden voor hun mobiliteitsbehoeften

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze elektrische shuttlebussen uw transportmogelijkheden kunnen transformeren.