Inhoud bewerken

E-Smartmobility

Onze werkplaats

Onze werkplaats

Bij E-Smartmobility beschikken we over een uitgebreide werkplaats die is uitgerust voor het assembleren, onderhouden en repareren van elektrische shuttlebussen.

Of het nu gaat om nieuwe voertuigen of tweedehandsbussen, ons ervaren team controleert zorgvuldig alle onderdelen en vervangt indien nodig versleten of beschadigde onderdelen door nieuwe stukken.

Met een permanente voorraad aan onderdelen kunnen we uw elektrische shuttle snel en efficiënt van dienst zijn, zodat u zo min mogelijk stilstand ervaart. Onze eigen vakmensen voeren alle aanpassingen en herstellingen uit, waardoor u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit en vakmanschap.

In het geval van een ongeval met schade staan we ook voor u klaar. Onze expertise strekt zich uit tot het uitvoeren van alle reparatiewerkzaamheden, inclusief spuitwerken, zodat uw elektrische shuttlebus snel weer in optimale staat verkeert en u weer op weg kunt naar uw volgende rit. Met E-Smartmobility kunt u rekenen op professionele service en hoogwaardige oplossingen voor al uw elektrische mobiliteitsbehoeften.Ook ondersteunen wij onze klanten met vervang shuttles voertuigen zodat zij ongestoord  hun diensten kunen blijven uitvoeren

Bij E-Smartmobility kunt u uw elektrische shuttlebus veilig stallen tijdens de wintermaanden. We begrijpen dat veel eigenaars niet altijd de ruimte hebben om hun electrische voertuig te bewaren tijdens het koude seizoen. Daarom bieden wij winterstalling aan in onze ruime hangar voor uw shuttlebus.

Voorbereiding & onderhoud

Ons team houdt uw shuttlebus in topconditie

Onze ervaren team zorgt ervoor dat uw e-shuttlebus in topconditie blijft tijdens de winterstalling. Indien gewenst, kunnen we ook alle noodzakelijke voorbereidingen treffen om uw voertuig weer klaar te maken voor gebruik wanneer het nieuwe seizoen aanbreekt. Of het nu gaat om het controleren van de batterij, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of het uitvoeren van eventuele reparaties, wij zorgen ervoor dat uw elektrische shuttlebus weer helemaal gereed is voor de volgende rit.

Zorgeloze Winterstalling

Uw E-Shuttlebus in goede handen

Met onze winterstallingsservice kunt u met een gerust hart uw elektrische shuttlebus aan ons toevertrouwen, wetende dat het goed wordt verzorgd en klaar zal zijn voor gebruik wanneer u het nodig heeft.