Inhoud bewerken

E-Smartmobility

E-Smartmobility

E-Smartmobility

Perfectie in personenvervoer

E-smartmobility produceert en assembleert elektrische shuttle bussen (EV’s) die speciaal op maat gemaakt worden in eigen beheer voor personenvervoer  van 8 tot 42 personen.

Kwaliteit en innovatie

Onze focus op halfassemblage van elektrische shuttlebussen

Bij E-Smartmobility ligt onze focus op het half assembleren van hoogwaardige elektrische shuttlebussen in eigen huis. We besteden speciale aandacht aan het segment van 8 passagiers tot 36 passagiers elektrische shuttlebussen, dat naar verwachting de komende jaren in aankoopvolume zal stijgen. We geloven sterk in groei en innovatie binnen de opkomende sector van elektrische shuttlebussen en streven er voortdurend naar om de beste service te bieden aan onze klanten.

Prioriteit bij ondersteuning

Daarnaast heeft de groei en innovatie binnen de sector van elektrische shuttlebussen aanzienlijke vooruitgang geboekt. Helaas wordt deze vooruitgang soms overschaduwd door de aandacht die wordt besteed aan handelaren die geen passende ondersteuning bieden. Wij begrijpen echter dat service van groot belang is, en daarom zetten we ons in om onze klanten altijd van de best mogelijke ondersteuning te voorzien.

Vanwege de uitgebreide standaard uitvoeringen van alle E-smartmobility elektrische shuttle mini bussen hebben wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de Europese branche.

Diverse elektrische shuttle opties

Maatwerk onderdelen vormen voor ons dan ook geen probleem. Van elektrische shopping shuttle bus, elektrische event shuttle bus tot en met elektrische mini shuttlebussen voor in de sneeuw.

Wij leveren onze elektrische shuttlebussen aan de meest uiteenlopende sectoren en dit door heel Europa.

Onze elektrische e-shuttles zijn bijzonder geschikt voor de industrie, eventsorganisatie steden, gemeenten en vakantie resorts en rondritten tours.

Voor stedenbouwkundigen en toelevering bedrijven van grote events organisaties betekent het aanbieden van onze e-shuttles, deze zorgen voor het extra minimaliseren van uitlaatemissies en voldoet aan de trend voorspelling.

Kwaliteitsgericht streven

ONZE WAARDEN

E-Smartmobility’s reputatie is gebaseerd is op onze voortdurende streven naar kwaliteit en ons dagelijkse engagement om deze waarden in praktijk te brengen.

Bij E-Smartmobility kennen we de wereld van elektrische shuttlebussen en zijn we vastbesloten om de norm te blijven bepalen door middel van innovatie, kwaliteit en samenwerking.

Streven naar kwaliteit en innovatie

Bij E-Smartmobility zetten we ons in voor de hoogste kwaliteitsnormen en streven we er voortdurend naar om onze prestaties te verbeteren. Onze producten zijn niet alleen krachtig en innovatief, maar ook flexibel en duurzaam. We geloven in het bieden van oplossingen die niet alleen aan de behoeften van vandaag voldoen, maar ook rekening houden met de toekomstige generaties.

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid

Als marktleider op het gebied van elektrische shuttlebussen zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid om op een milieuvriendelijke manier te handelen. We streven ernaar om onze koolstofuitstoot te verminderen en innovatieve oplossingen te vinden voor milieuproblemen. Onze producten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, zodat ze niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een positieve impact hebben op het milieu.

Respect voor mens en maatschappij

Bij E-Smartmobility hechten we veel waarde aan menselijke waardigheid en respect voor alle belanghebbenden. We handelen professioneel, nemen verantwoordelijkheid voor onze acties en streven ernaar om onze medewerkers voortdurend te ontwikkelen. Daarnaast zijn we toegewijd aan het gebruik van moderne technologieën en methoden om onze doelen te bereiken en ons te laten inspireren door vakmensen.

Samenwerking en innovatie

Als ervaren marktleider brengen we verschillende partners samen in projecten die de grenzen van slimme mobiliteit verleggen. Door samen te werken met OEM's, leveranciers en openbaarvervoerbedrijven kunnen we nieuwe benaderingen van mobiliteit op de weg brengen. Ons Digitale Lab fungeert als een broedplaats voor nieuwe ideeën, waar we producten en bedrijfsmodellen ontwikkelen met behulp van methoden als design thinking.